Ohvale Bekræftet som Partner i MiniGP World Series Indtil 2027

Den italienske producent fortsætter som den officielle leverandør til den innovative FIM-serie i yderligere fire sæsoner.

Ohvale bekræftes som den officielle og eneste producent for FIM MiniGP World Series indtil 2027. En ny aftale med Dorna Sports betyder, at den italienske fabrik fortsætter partnerskabet med det første globale initiativ inden for motorsport, som har til formål at skabe græsrods-lighed, og tilbyder enestående muligheder for unge kørere verden over til at starte deres karriere inden for motorcykelracing.

FIM MiniGP World Series er det første skridt på vejen til MotoGP™. I samarbejde med FIM og motorcykelforbund over hele verden, begyndte serien i 2021 med en 160cc klasse, og udvidede til at inkludere en 190cc klasse fra 2023 – begge kørende på Ohvale GP-0 maskiner.

Støtten fra nøglepartnere holder omkostningerne for FIM MiniGP World Series lave og stramt kontrollerede, hvilket sikrer maksimal tilgængelighed for alle unge kørere, der ønsker at race. Det inkluderer helt sikkert den stiftende partner Ohvale, og denne nye aftale garanterer, at producenten vil opretholde de nuværende priser på de motorcykler, der sælges til MiniGP-deltagerne gennem varigheden af den nye fireårsperiode. Priserne vil kun stige, hvis inflationen stiger i Italien.

 

Valero da Lio, administrerende direktør for Ohvale, udtaler:
“Vi er meget stolte af at styrke dette samarbejde yderligere, og vi takker Dorna for at tro og satse på Ohvale. Dette vil tillade os at udvide projektet til nye lande, der har behov for at skabe en base for motorcykling og derfor har brug for tid til at dyrke fremtidens talenter samt styrke de aktiviteter, der allerede er involveret i vejen til MotoGP.”

Carlos Ezpeleta, Chief Sporting Officer, Dorna Sports:
“Vi er rigtig glade for at forlænge denne aftale med Ohvale. De er det perfekte match for FIM MiniGP World Series og leverer udstyr af topkvalitet til de hundredevis af unge kørere, der deltager i konkurrencen verden over. Vi sætter stor pris på Ohvales engagement i projektet og vejen til MotoGP, med deres støtte sikrer både kan fortsætte med at vokse og tilbyde denne utrolige række af muligheder. For os er tilgængeligheden af motorcykelløb nøglen, og vi er stolte af at arbejde sammen med partnere som Ohvale.”

 

Om FIM MiniGP World Series

FIM MiniGP World Series startede i 2021 og er designet som det første skridt på vejen til MotoGP™. Der er tre typer konkurrence i FIM MiniGP World Series: FIM MiniGP National Cup, organiseret af eller gennem et FMN (nationalt forbund); FIM MiniGP Regional Cup, organiseret af eller gennem forskellige FMN’er; FIM MiniGP Continental Cup, organiseret af eller gennem et CONU (kontinental union).

Der er to klasser i serien: 160cc-klassen og 190cc-klassen. Sidstnævnte debuterede i 2023 for serier, der allerede har kørt en 160cc-konkurrence. Kørerne er mellem 10 og 14 år for 160cc-klassen og mellem 12 og 16 år for 190cc-klassen. Hver serie skal have minimum fem begivenheder bestående af 10 løb, og de bedste kørere i hver serie vil derefter blive inviteret til verdensfinalen.

FIM MiniGP World Final ser de bedste kørere fra hver serie konkurrere over to dage i Valencia forud for MotoGP™-sæsonfinalen. Som en del af vejen til MotoGP™, er der muligheder for rytterne til at rykke op og videre i deres karriere.

 

For yderligere oplysninger kan den oprindelige pressemeddelelse findes her.

Kurv

Log in