OHVALE ER TEKNISK PARTNER PÅ DEN NYE APRILIA RS 250 SP

APRILIA RACING LANCERER I SAMARBEJDE MED OHVALE DEN NYE SPORT PRODUKTIONS RACER, RS 250 SP, SOM SKAL SKABE MORGENDAGENS MESTRE.

Modellen bliver i første omgang udviklet til det Italienske FMI Aprilia Sport Production mesterskab i 2020.

Et højt rangerende nationalt mesterskab, der minder om en unik historie, hvor RS 125 og RS 250 cyklerne fra Noale gennem 90’erne og 00’erne tog hele generationer af unge mennesker på banen og lod dem konkurrere på lige vilkår, på konkurrencedygtige cykler.

MED SINE 54 VERDENSMESTERSKABER ER APRILIA BLEVET EN ÆGTE MESTERSKOLE.

Nogle af de største talenter inden for moderne Road Racing startede og lærte at vinde løb og verdensmesterskaber med Aprilia: Max Biaggi, Loris Capirossi, Valentino Rossi, Casey Stoner, Marco Melandri, Jorge Lorenzo, Marco Simoncelli og Manuel Poggiali, for ikke at nævne Roberto Locatelli, Tetsuya Harada, Alessandro Gramigni og Kazuto Sakata.

Og mange af disse, inklusive Biaggi, Capirossi og Rossi, begyndte netop med Sport Production-cyklerne, en kategori og en cykel designet til at give meget unge entusiaster deres start i 17” kategorien.

Unge kørere kan starte fra elleve år gamle med Aprilia RS 250 SP, en cykel, der udtrykkeligt er designet og udviklet af Aprilia Racing i samarbejde med Ohvale til brug på banen og for at gøre væksten af dette unge talent let og gradvist.

Aprilia RS 250 SP, der udnytter al know-how og teknologi fra Noale Racing-afdelingen, har de bedste racing komponenter. (Brembo, Öhlins, SC Project) Den er bygget efter bedste vægt / effektforhold, og vejer 35 Kg mindre end aprilia RS 125 gademodellen og en effekt på ca. 30 hk. Den vil køre på Pirelli monterede Marchesini 17 ”fælge.

SP modellen produceres af teknisk partner, Ohvale, som har været ubestridt frontløber på Mini Road Racing scenen siden introduktionen af GP-0 modellerne.

APRILIA RS 250 SP KOMMER TIL AT KOSTE DKK 92.500,- INKLUSIVE MOMS, MED MULIGHED FOR DEL-BETALING, OG VIL BLIVE SOLGT I SKANDINAVIEN AF OHVALE SKANDINAVIEN V. THOMAS MØLLER PEDERSEN. APS

Kurv

Log in