CARDIOPULS I VEJLE BLIVER NY SAMARBEJDSPARTNER FOR OHVALE GP-0 I DANMARK.

VI HAR I STARTEN AF NOVEMBER 2018 LAVET EN NY SAMARBEJDSAFTALE MED MAJA KRISTENSEN SOM ER FYSIOTERAPEUT OG INDEHAVER AF CARDIOPULS APS.

Maja Kristensen er uddannet fysioterapeut med speciale indenfor hjerterehabilitering og træningsfysiologi. Hun har i 8 år arbejdet med hjertepatienter på flere af landets sygehuse, heriblandt på Vejle Sygehus og Aarhus Universitetshospital og hun er fortsat ansat i Horsens Kommune som behandlende fysioterapeut indenfor hjertesygdom. Hun har været tilknyttet projekter indenfor behandling og test af hjertepatienter og har dybdegående viden indenfor hjertesygdomme.
I arbejdet med hjertepatienter har Maja Kristensen mange års erfaring indenfor test af kredsløb (konditionstest), heriblandt VO2max og watt max-testen.

Maja er tidligere elitehåndboldspiller, og har derfor helt fra ung haft fokus på træning. Løb har i de seneste 10 år været hendes foretrukne sportsgren og i mange år har træningsfysiologien haft hendes største fokus.

Om træning generelt siger Maja:
“i mine øjne skal træning være sjovt og motiverende – og helst ikke blive en pligt.”

Vi kommer til at tilbyde en række basis-workshops, hvor der vil være fokus på træningsfysiologi (kroppens funktion) i både vokse- og voksenalderen. derudover vil basis-workshoppen handle om optimal trænings sammensætning, kostvaner og træningsmotivation.

Ud over basis-workshop, vil der blive tilbudt en række skræddersyede forløb, hvor man alt efter alder og fysik, kan gennemgå fysiske tests, med opfølgende kost- og trænings-vejledning samt opfølgende og evaluerende tests og sparring. Disse skræddersyede forløb vil både kunne tilgåes som pakkeløsninger og som abonnements løsninger.


Deltagelse er for alle, unge som gamle, tykke som tynde, søskende, kærester og forældre, som bare har et ønske om at lære mere og eventuelt søger hjælp til at komme videre til næste skridt i den fysiske træning.

Minimum alder for fysiske tests er 11 år.

CARDIOPULS HAR TIL SÆSONEN 2019 VALGT AT TILTRÆDE SOM PRÆMIESPONSOR FOR OHVALE 190 CUP

Således vil 1. og 2. pladsen i den samlede Ohvale 190 cup stilling blive præmieret med følgende:

  1. plads modtager 12 måneders abonnement til personligt forløb, inkluderende:

    3 tests – tilrettelæggelse af trænings-niveauer og intensitet – løbende og ubegrænset sparring under forløbet

  2. plads modtager en testpakke inkluderende:

    Test samt re-test (2 tests) samt træningsprogram i perioden imellem de to tests.

Kurv

Log in